Akatlar No 1903 Sosyal Tesisleri ihaleye çıkacak mı?
İddialara göre Akatlar No 1903 tesislerinin BJK kongre üyesi ve Beşiktaş belediye başkan yardımcısı Hasan Bozkurter’in oğlu Onur Bozkurter'e söz verildiği, yönetici Umut Şenol’unda gizli ortak olacağı dillerde dolaşıyor.

Duhuliye haber sitesi sordu: No:1903 ihaleye çıkacak mı?
Beşiktaş Belediyesinden kiralanan tesisi baştan aşağı, çatalından kaşığına kadar bütün masraflarını Beşiktaş kulübü karşılamış, kasasından 15 milyon TL para çıkmıştır.
Eş dost apar topar tanıdıklara işletmeye verilmiştir, işletmeyi alanlar gayet iyi tanınır, bir kuruş para ödemeden yıllarca işletip, bırakıp gitmiştir, eski ve yeni yöneticiler bunu doğrulamaktadır.
Belediyeye kirasının ödenmemesi yüzünden tesisler geçen sene Beşiktaş kulübünün elinden alındı, daha sonra yapılan görüşmeler sonrası yarısı Beşiktaş Belediyesinde kalmak şartıyla kulübe tekrar kazandırıldı. Şu anda camiada bu tesisin yeniden işletmeye verilmesi için ihale yapılıp yapılmayacağı konuşuluyor.
Zira çıkan dedikodular hiç hoş değil. Akatlar No 1903 tesislerinin BJK kongre üyesi ve Beşiktaş belediye başkan yardımcısı Hasan Bozkurter’in oğluna söz verildiği, yönetici Umut Şenol’unda gizli ortak olacağı dillerde dolaşıyor.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ne yapacak ?
Hem Hasan Bozkurter’in hem de yönetici Umut Şenol’un zan altında bırakılmaması için, tesislerin kamuoyuna açık bir şekilde ne zaman ihaleye çıkartılacağı ve ihale şartnamesinin resmi siteden duyurulup duyurulmayacağı merak konusu olurken Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın takınacağı tavır da ilgiyle bekleniyor.
Akatlar NO 1903 Tesis Başkanı Onur Bozkurter evlilik yolunda
Akatlar Mehmet Üstünkaya No 1903 Sosyal Tesisleri
Tesiste 2 adet restoran, 2 adet toplantı salonu ve spor merkezi bulunuyor
3 katlı tesisin giriş katı ve üst katında 2 restoran ve 2 adet özel toplantı salonu hizmet veriyor. Giriş katında yer alan ve 100 kişilik bir kapasiteye sahip olan Casual Restoran sabah 9.00 ile gece yarısı arasında konuklarını dünya mutfağının lezzetli yemekleri ile buluşturuyor.
Pazar günü açık büfe brunch hizmeti restoranın ayrıca ‘Field’ adlı 2500 m2’lik bir bahçe alanı bulunuyor. Bahçe alanında geniş bir çocuk oyun parkı da yer alırken, alanda kermes, festival, sinema gösterimleri, düğün, doğum günü ve lansman gibi özel etkinlikler düzenlenebiliyor.
Bold Restoran’da İtalyan Mutfağı
Tesisin en üst katında yer alan Bold Restoran ‘fine dining’ konsept ile müşterilerine İtalyan mutfağından tatlar sunuyor. Maç günlerinde özel menüler sunacak olan restoran öğle 12.00 ile gece yarısı arasında hizmet veriyor.
Sahne kurulumunun da yapılabildiği restoran özel etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor. Bu tür etkinliklerde yine üst katta yer alan ‘Blackhall’ adlı alan Bold Restoran’ın kapasitesini artırmak için açılabiliyor.

Toplantı Odası
Tesisin en üst katında toplantı ve eğitimler için kullanılmak üzere 58 m2’lik bir oda bulunuyor. Ayrıca katta arkaya bakan bir de açık teras bulunuyor.
450m2’lik Fitness Salonu
Tesisin en alt katında kapalı yüzme havuzu ile onunla bağlantılı bir açık yüzme havuzu bulunuyor. Aynı katta 450 m2’lik alana kurulmuş bir de fitness salonu yer alıyor. 2 stüdyo alanının yer aldığı salonda SPA ve masaj salonları da bulunuyor.
Son Dakika: Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tutuklandı