Beşiktaş

Öğrencilere sadece 650 bilet!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın vaat ettiği öğrencilere indirimli bilet konusunda resmi açıklama yapıldı. İndirimli satılacak bilet sayısı sadece 650 olarak açıklandı.

Beşiktaş, Konyaspor ile oynayacağı maçta öğrenci belgesini ibraz edenlere yüzde 50 indirimli bilet satışı yapılacağını duyurdu. Sadece 650 adet satılacak indirimli biletler doğu ve kuzey tribünlerinde.

Beşiktaş, Konyaspor ile oynayacağı maçta öğrencilere özel yüzde 50 indirimli bilet satışı gerçekleştireceğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak olan Beşiktaş – Konyaspor karşılaşmasında, öğrenci taraftarlar için kuzey alt tribününden 250, doğu alt tribünündeki 113-118 bloklardan ise 400 adet indirimli bilet temin edilecek.

Öğrenci taraftarlar, bu biletlerini yarın saat 10.00’dan itibaren sadece Tüpraş Stadyumu Bilet Satış Gişesi’nden alabilecekler. Bilet alabilmek için Beşiktaş JK logolu passolig kartı ve geçerli bir öğrenci belgesi bulundurmaları gerektiği belirtilirken, satın alınan biletlerin bir başkasına devredilemeyeceği vurgulandı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor ile 20 Ekim Pazar günü saat 16.00’da karşılaşacak.

Dikkati Çekenler

Başa dön tuşu