Spor Haberleri

“Takım hazır değil, içerideki kargaşa dışarıya yansıyor”

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi ve eski başkan adayı Hürser Tekinoktay Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'ın hazır olmadığını, yönetimdeki kargaşanın da dışarıya yansıdığını söyledi.

Radyospor’da Aygün Özipek’in sunduğu “Ters Köşe” programına katılan Hürser Tekinoktay, şunları söyledi:

“Süper kupa öncesi Galatasaray açısından fazla diyecek bir şey yok çünkü takımını muhafaza ettiler hemen hemen. Çok büyük bir kayıp veya sirkülasyon olmadı kurulu bir takımları var. Galatasaray’ın pek bir sıkıntısı yok.

Ama Beşiktaş geçen yıl neredeyse 50 puana yakın bir fark yedi, Türkiye kupasını da zayıf bir fikstür ve yol haritasıyla oynadı. Yarı finalde Konya, finalde yaklaşık ligde 15 16 mağlubiyetleri olan Trabzonspor’la oynadı.

Kötü bir ara transfer dönemi geçirdi geçen yıl Beşiktaş. Türkiye Kupası finalinde mesela ara transferde aldığı İngiliz stoperi oynatamadı yerine Necip’i oynattı.

Türkiye Kupası’nı Al Musrati değil Ghezzal ve Salih getirdi

Transfer ettiği stoper kulübede oturduğu için 50 metreden gol yedi. Ön liberoya bir oyuncu aldı Al Musrati 12 milyon euroya. 10 dakikada karar verdi opsiyonuna. 50 metrelik alanda Necip’in kademesine giremedi.

Yani ara transfer dönemini kötü geçirdi. Tabii sosyal medyada Hasan beyin çok böyle övündüğü sosyal medyada Türkiye kupasını Al Musrati getirdi falan diyorlar komik.

Orada maçı geriye düşüren transferler Beşiktaş’ta o gün mesela finalde de Muçi çok kötü oynadı, Semih’i oynatmadı.

Cenk’i oynatmadı, Aboubakar’ı oynatmadı. Sahada dökülen bir Muçi vardı. Tesadüflerle, Ghezzal’ın, Salih’in maça çok iyi asılmasıyla geriden geldi Beşiktaş o kupayı aldı.

NationalTurk Haber

Şuraya bağlayacağım geçen yıl kötü bir transfer dönemi geçirdi Beşiktaş.

“Transferleri hoca yapmıyor”

Bu yıl yapılan transferlerin Hoca yönetiminde yapıldığını sanmıyorum. Çünkü hoca Hollandalı. En basiti hocanın kariyeri tartışılır tartışılmaz bunlar ayrı şey hocanın eski başarısı tartışılır tartışılmaz ama Hollanda bir ekol. Hollanda’dan siz hoca alıyorsanız bu bir proje olarak kabul edelim.

Hoca da büyük marka büyük başarıları olan bir hoca değil yani önemli bir karakter değil. Teknik direktör dünyasında bir Alex Ferguson, Ancelotti, Kloop değil.

O zaman bu hocayı alıyorsanız ne için alabilirsiniz bir proje için değil mi Hollanda Total futbol ayrı bir ekol.

Bu hocayı aldığınız zaman hocaya da dersiniz ki zaten orda yıllarca çalışmış altyapıda da görev yapmış Hollanda milli takımında çok popüler bir oyuncusuydu.

Dersin 4 tane 5 tane Hollandalı işte U21’den getir U19’dan getir işte Feyenoord’dan Ajax’tan getir. Ben bunu beklerdim.

Hollandalı getiriyorsun 5 benzemez oyuncu koyuyorsun dağıtıyorsun. Yani Hoca takımı yapmıyor şu anda o net.

Takip edebildin mi bilmiyorum ben arkadaşlarım bana iletti baktım takip ettim mesela Sercan Dikme bir haber yapmış. Alınacak bir transferde alınacak bir oyuncu için Friedel olumsuz rapor verdiğine istinaden.

Sercan Dikme’ye yüklendiler ettiler sonra bankacı olan yönetici Kaan Şakul. Diyorlar ki Beşiktaş’ta görev yapmak için görevinden istifa etti. İnsan kendi profesyonel kariyerindeki şeyden istifa edip gönüllü olarak nasıl oluyor.

Kendi işi daha önemli. Kendi işinde başarılı oldukça Beşiktaş’ı da yukarıya taşıyabilirsin.

Bankacı olan yöneticiyle chat yapmışlar twitterdan. Orada anlaşılan şu: Friedel olumsuz rapor vermiş. Hoca ne rapor vermiş hocaya soran yok.

Transferler başarısız olursa ihale Hüseyin Yücel’e kalacak

Biz dışarıdan şunu görüyoruz. Ortada Hüseyin Yücel’in transferleri olarak gösterdikleri var. Ama aslına baktığınız zaman tüm transferler Hasan Arat tarafından karar veriliyor.

Fazla fotoğraflara girmiyor çünkü başarısız olursa Hüseyin Yücel’in transferleri olarak Hüseyin Yücel’e ihale kalır. Başarılı olursa da zaten ben yaptırdım diyecek. İkinci başkanıma söyledim git al dedim aldı getirdi diyecek.

Feyyaz oradayken Friedel rapor veriyor

Kaan Şakul’un Sercan Dikme ile yaptığı konuşmada da Friedel konusunda rahatsızlık olduğu gözüküyor çünkü ortada bir Feyyaz Uçar var Samet Aybaba var. Şimdi Feyyaz oradayken Friedel’ın rapor yazıp futbolcu alınmaması haline gelmesi.

Aynı mevki. Şimdi bir tanesi stopere yabancı almak istiyorlar. Bir de Rizesporlu Emirhan’ı almak istiyorlar. Aynı mevkide yapılacak iki transfer için kargaşa var.

Bir de biz bu futbolcuya 3.3 milyon ödemek zorunda mıyız? Bu çocuk u21’deyken Ceyhun oradaydı.

Savunmaya oyuncu almak istiyorlar. Anladığım kadarıyla Hüseyin Yücel ve ona yakın olan Feyyaz Uçar’ın istediğini diğer Friedel’ın tarafı istemiyor.

Sercan Dikme tüyo almış ve yazmış. Hiç kimse veremez diyen Hasan Arat’ın yönetim kurulunda Friedel’ın olumsuz rapor verdiğine dair tüyo verilmiş Sercan Dikme’ye.

Beşiktaş çok önemli bir kupa maçına çıkacak ve bunun kavgasını Twitter’dan chat üzerinden yapıyorlar.

Hani Hasan Arat 2 yıldır hazırlanıyordu çalışıyordu seçimlere girerken öyle diyordu. 2 yıl geçti, neredeyse bir yıl da görev süresi geçti.

Siz hala alacağınız stoperin kavgasını Sercan Dikme üzerinden yapıyorsunuz.

Bu nereden kaynaklanıyor işte az önceki dediğimden. Birileri başka bir oyuncunun gelmesini isterken öbürleri başka bir oyuncunun alınmasını istiyorlar. Oradaki ihtilaf habere dönüşünce içerideki kargaşa yukarıya dışarıya yansıyor.

Beşiktaş hala transfer ve takım yapma peşinde bu neden ile takımı hazır değil onu demek istiyorum.”

Altın Mimir’e ikili oynama suçlaması

Dikkati Çekenler

Başa dön tuşu